Cégünk Magyarországon, Tázláron található. A cég fő tevékenysége a polietilén csomagolóanyagok gyártása és forgalmazása. Jelenleg 16 fős létszámmal elégítjük ki ügyfeleink megrendeléseit.

Az évek során folyamatosan bővítettük termékkínálatunkat, így ma már széles termékválasztékkal állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Az általunk készített, kiváló minőségű nylon tasakok, táskák, síkfólia és egyéb csomagolóanyagok többféle színben és méretben – a vevők egyedi igényeinek megfelelően – kerülnek legyártásra és szállításra az ország egész területén.
Partnereink között országos hálózattal rendelkező nagykereskedések, kiskereskedések és családi vállalkozások is megtalálhatóak. Jelentős mennyiségű termékünk kerül értékesítésre viszonteladóinkon keresztül, mégis többnyire közvetlen csomagolóanyag beszállítói vagyunk más termelő, gyártó, szolgáltató cégeknek. Az általunk alkalmazott technológia, a korszerű berendezések és munkatársaink szakértelme együttesen biztosítja azt a magas minőséget, amely garantálja ügyfeleink elégedettségét és biztosítja az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő méretű, és színű termékskála kialakítását.

3 fő érv, amiért szeretnek velünk dolgozni partnereink:

  • Minőség: a termékek minőségét folyamatosan belső minőségbiztosítási rendszerünknek megfelelően ellenőrizzük, hiszen a jó minőség garantálja ügyfeleink bizalmát.
  • Gyorsaság: a megrendelt termékeket első rendelés esetén 2 héten belül legyártjuk és szállítjuk, folyamatos rendelés esetén pedig 3 nap alatt a raktárkészletünkből leszállítjuk.
  • Ár: a mindenkori piaci helyzethez igazodva versenyképes árakat alakítunk ki.

Célunk, hogy a legmagasabb minőségi követelményeket szem előtt tartva, pontos, megbízható szállítással, korrekt, a piachoz igazodó árakkal gyártsuk és értékesítsük termékeinket partnereink részére.