szemeteszsák, az otthonunkban felgyülemlett szemét tárolására, összegyűjtésére jelent megoldást. Különböző űrtartalmú háztartási műanyag gyűjtőedényekbe, szemeteskukákba gyártunk tekercselt szemeteszsákokat. Általában fehér, sárga, zöld illetve kék színben, redőzött és redőzetlen formában.

Milyen szemeteszsák típusok léteznek?

szemeteszsák termékek felhasználásának mértéke és területe a környezetvédelem szerepének növekedésével párhuzamosan bővül. Tekintettel erre, az általunk gyártott és forgalmazott szemeteszsák összes típusa megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, és felhasználásuk után, rövid időn belül lebomlanak, ezzel kevésbé szennyezve a környezetet. Ennek megfelelően az általunk gyártott szemeteszsák termékeket az alábbiak szerint csoportosítjuk:

szemetes betéttasakok

szemetes betéttasak, 10–110 literes űrtartalmú, új, úgynevezett primer anyagból előállított szemeteszsák, mely elsődleges feladata a hasonló méretű szemetes edények kibélelése, tisztán tartása. Ennélfogva önhordó képességgel csak korlátozott mértékben rendelkeznek, melyet elsősorban az alapanyag minősége, vastagsága és az alkalmazott technológia határoz meg.

szemeteszsák

szemeteszsák vastagabb anyagból, 25-110 literes űrtartalmú zsákok, melyek önállóan, szemetes tartály nélkül is alkalmasak a hulladék tárolására és elszállítására. A szemeteszsák vastagsága lehetővé teszi a megfelelő minőségű és tisztaságú újrahasznosított anyagok felhasználását is.

kukás zsák

A kukászsák igen erős, leggyakrabban 110 liternél nagyobb űrtartalmú zsák, mely egyéb tulajdonságait illetően lényegében megegyezik a szemeteszsák tulajdonságaival. Felhasználási területük ennél fogva igen széles.

Milyen szemetszáskokat forgalmazunk?

Roll szemeteszsákok

Kötöző füles zsákok

Lapra szerelt zsákok

Záró szalagos zsákok